Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Viikonlopusta selvitty

Huhheijakkaa, viikonloppu meni ihan liian nopeasti ja suoraan sanottuna aika hukkaan. En saanut gradua tarpeeksi eteenpäin enkä muutakaan järkevää tehtyä. Oli toki ne bileet kavereitten kanssa, joka oli ihan jees, meillä oli kivaa jne. mutta jotenkin toi baarielämäkin on aika nähty juttu jo...Varsinkin kun nyt tuli taas todettua, että viini_ei_sovi_minulle. Kahden päivän migreeni taas tuli. Tosin migreenin taustalla saattoi olla muitakin tekijöitä, sillä kärsin myös flunssaisesta olosta ja vatsaoireista. Syömisetkin meni vähän huonommin mitä oletin, liikaa hiilarimättöä jne. Ei siis kauheen hehkeä viikonloppu takana.

Eilen jäi siis migreenin takia treenit välistä ja tänään pitäis taas yrittää mennä - mikäli ei huono olo palaile mikä aamullakin vielä vaivasi. Tuntuu vain että olis jo pakko mennä, nyt ei saa jäädä tällanen röllöttelykausi päälle. Painokin on viikonlopun jäljiltä edelleen koholla ja olo vähän turvonnut. Mutta eiköhän se tästä ala tasaantumaan kun pääsee taas liikkumaan ja niin edelleen.

Tässä postauksessa ei nyt ollut oikein päätä eikä häntää, senkun kirjoittelin miten selvisin viikonlopun kalorikammoilusta.

Vielä tähän loppuun ajatus siitä, kuinka pahoillani ja järkyttynyt olen erään ihastuttavan kanssabloggaajan uusiutuneesta syövästä. Toivon sydämeni pohjasta hänelle voimia uuteen taisteluun syöpää vastaan. Tuntuu niin epäreilulta, että hän joutuu kokemaan sen toistamiseen. Voimia!!!


1 kommentti:

  1. Kiitos, viittaat varmaankin muhun. Ja voimia tullaan tarvitsemaan, lainaksi otetaan mielellään sitä vastaan! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...