Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Lihakset huutaa auuuuuu!

Huhhuh, tuli toissapäivänä vedettyä parit ryhmäliikuntatunnit putkeen ja kylläpäs se vaan tuntuu kropassakin :D Että hyvät oli treenit ja olin tyytyväinen itseeni, kun jaksoin aika hyvin treenata ne tunnit. Uudenlaisia ja ihania liikuntaelämyksiä, me like!

Eilen oli sitten lenkkeilyn vuoro. Kaverin kanssa vedettiin aika pitkä lenkki, harmi kun en sports trackeria hoksannut laittaa raksuttamaan niin ei nähny kuinka pitkään sitä tulikaan tallusteltua. Keli oli ihanan lämmin ja piti kaverin kanssa napata mehujäät loppumatkasta :D Tää viikko on siis tähän mennessä aika lailla kulunut opintojen ja liikunnan merkeissä.

http://weheartit.com/entry/24293247


Paino on vähän sahaavalla mielellä tällä hetkellä, saattaa tulla yhdessä päivässä 600g alaspäin ja seuraavana 500g ylöspäin :D Noh, tärkeintä tietenkin että se suunta noin pääpiirteisesti on alaspäin, mutta mä en kauheesti tykkää tämmösestä sahausmeiningistä. Mut kai noi liikunnatkin siihen voi vaikuttaa, rankempi treeni kai (käsittääkseni?) voi kerryttää nestettä lihaksiin ja siten hetkellisesti nostaa painoa. Korjatkaa, mikäli käsitykseni on väärä.

Nyt ois siis pyhäpäivä, helatorstai. Mulle ihan samanlainen päivä kuin kaikki muutkin. Gradua ja silleen. Saattaa olla, että pidän liikunnasta välipäivän. Sen verran on arkana lihakset joka puolelta. Tai ehkä hetken voisi pelata vaikka kinectillä ja toki hyötyliikuntaa vähän tulee myös koiran kanssa ulkoilusta.

Että tämmöisiä terveisiä täältäpäin. Touhukasta torstaita toivottaa Eveline

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...