Sivut

torstai 24. toukokuuta 2012

Kalorikammo

Nyt kun on vähän päässyt alkuun terveellisten elämäntapojen kanssa ja painokin hieman ollut laskusuunnassa, on todella vaikea suoda itselle herkutteluhetkiä. En toki täysin herkuuttomana ole ollut toukokuun alusta saakka - pari jäätelöä on mennyt ja niin edelleen, mutta pääasiassa aika vähillä herkuilla on menty.

Edessä on siis ongelma. Muutaman kaverin kanssa olis viikonloppuna illanistujaiset, jotka on sovittu jo aikaa sitten. Menukin on valmiiksi suunniteltu ja siihen kuuluu ainakin viiniä, juustoja, salaattia jne. Mulla on jo valmiiksi huono omatunto, vaikka järki sanoo, että JOSKUS ON OK MYÖS NAUTTIA RUUASTA JA JUOMASTA!!! Miksi sitten hermoilen jo nyt, ennen kuin ruuat on edes haettu kaupasta kotiin? Pelkään kai, että hyvin alkanut pudotus kokee kovan kolauksen. Täytyy vain pysyä kohtuudessa!
http://weheartit.com/entry/29133469

http://weheartit.com/entry/28361646     


Nyt kun kirjoitin tämän asian tänne tunnen itseni aika hölmöksi. Elämästä on tarkoitus myös nauttia :)




2 kommenttia:

  1. Tiedän niin ton tunteen. Viime aikoina oon kuitenkin antanut vähän liiankin helposti "vaan mennä" ja paino käväsi korkeimmillaan vuoteen, nyt hitaasti etanatahtia tulossa vähän alaspäin..

    Mutta niihin aikoihin kun paremmin pääsin kiinni laihduttamiseen (esim. viime kesä, ja 2008-2009 vaihde jolloin pudotusta se n. 9kg) niin sitten kun uskalsi vähän antaa pidempää ohjaa, mutta ei liikaa, niin itse onnistuin ratkaisemaan suurempi kaloriset päivät / kunnon herkkupäivän sillä, että päivää ennen tai sinä päivänä urheilin oikein kunnolla, jotta sitten tavallaan sain ansaittua niitä kaloreita. Ja kyllä jos muuten pysyy ruodussa ja urheilee sen verran kuin pystyy/ehtii, niin pienet boostipäivät välillä tekee vaan hyvää, niin mielellä kuin kropallekin :) Toisinaan painojumit selätetään kalori rikkaammalla päivällä!

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä ihan oikeassa, kroppakin kaipaa välillä boostipäiviä! Aionkin huomenna ainakin yrittää, jos saan aikatauluihin sopimaan, mennä kahdelle eri jumppatunnille niin sit sais vähän paremmalla omatunnolla nautiskella illasta :)

    Kunhan sitten se herkuttelu jää siihen yhteen iltaan eikä ala viettään mitään rääppiäisiä seuraavana päivänä :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...