Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pientä avautumista ja treenitilastoja

Nyt kaikki joita ei kiinnosta lukee pientä avautumista perseelleen menneestä päivästä, voi suosiolla skipata tän ekan kappaleen. Tai no perseelleen alko meneen jo eilen. Sain kauheen graduahdistuksen ja sen seurauksena päätin mennä salille purkaan kiukkuani jalkatreenin pariin. No ei mitään, sali oli jostain syystä kiinni, en päässyt sisälle, vaikka mulla on kulkulupa sinne. PRKL! Kyllä otti pannuun. Noh, tänä aamuna uus yritys. Lähdin salille pyöräileen kauniissa säässä hemmetinmoisessa kelissä ja mitä tapahtuu matkan puolivälissä. Mun upouudet ulkoiluhousut jotenki sotkeutu pyörän ketjujen väliin ja repes melkeen polveen asti. Siis voi että mua ketuttaa!!! Mulla ei tod oo varaa uusiin ja noi oli ihan uudet. Meni täysin korjauskelvottomiksi. Jouduin sit käveleen loppumatkan ja takaisin, hirveessä sateessa, kengät ihan likomärkänä sukkia myöten. Nyt istun sohvalla vilttien alla jalkakylvyn kanssa. Onneksi sentään sain jalkatreenin tehtyä vaikka treeni jäikin lyhyeksi kun en millään päässyt yhteen laitteeseen, joka oli koko ajan varattuna.

Mutta avautumisesta mukavempiin asioihin, nimittäin viikon treenisaldoon. Näyttää ihan kivalta. Liityin tänään HeiaHeiaan, siellä on kyllä mukava seurailla omia liikkumisia. Täytin näin jälkikäteen koko viikon liikuntasaldon sinne ja se näyttää tältä:






Ihan jees meni tää viikko. Nyt pitää toivoa, etten tuu kipeeksi tosta mun tänpäiväsestä kastumisesta, nyt kyllä palelee aikamoisesti. Onneksi mies tuolla tekee ruokaa niin kohta saa vähän ees energiaa.

Että semmonen sunnuntai. :)

2 kommenttia:

  1. Voi toi salille pääsemättömyys on niin tuttu tunne!
    Kerran pyöräilin talvella aamu pimeässä kello 6 aikaan koulun salille vain todetakseni, että se on jostain kumman syystä lukittuna, eikä sinne pääse. Se kyllä syö ihmistä ai että!

    VastaaPoista
  2. No niimpä! Ja kun oli oikein valmistautunut vetämään sellaisen kunnon kiukunpoistotreenin niin kyllähän se otti pannuun! Noh, aina ei mee vaan putkeen :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...