Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hyvänmielen haaste

Ihanainen FatCat Welcome to Fatcat's World -blogista haastoi minut Hyvänmielen haasteeseen kertomaan asioista, jotka tuovat minulle hyvää mieltä. Olen seurannut FatCatin blogia jo melko pitkään, pidän paljon hänen rehellisestä kirjoitustyylistään. Elämäntilanteissamme on myös löydettävissä hyvin paljon samankaltaisuuksia, joten senkin vuoksi hänen bloginsa osuu ja uppoaa kovasti :)

Ja haasteen idea on siis tämä:

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa.  Anna eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle.". 


1. Sauna. Olen armoton palelija ja voisin saunoa vaikka joka päivä. Tosin atooppinen iho ei siitä kauheasti tykkäisi. Sauna rentouttaa mukavasti sekä kehoa että mieltä. Viimeksi saunoin tänä aamuna kuntokeskuksessa treenin jälkeen ja ai että lihakset tykkäsi hyvää!

2. Tee. Tämäkin liittyy palelemiseeni :D Kuuma kuppi teetä, mielellään vihreää teetä, rentouttaa ja lämmittää. Lisäksi tulee jotenkin "terveellinen" olo, onhan vihreän teen terveysvaikutuksista kohistu paljonkin. Mutta välillä on mukava juoda myös oikein mausteista tai vaikka marjaista teetä, kaikki käy. Mielellään tilkalla hunajaa, ei maitoa, ei sokeria.

3. Liikunta. Tämä ei varmaan tule yllätyksenä ja on melko kliseinen vastaus, mutta liikunta yksinkertaisesti virkistää sekä kehoa että mieltä. On ihana tunne, kun tietää tehneensä töitä kropallansa. Ja sen jälkeen tosiaan vielä sauna ja kuppi teetä, täydellistä!

4. Kotiruoka. Meillä syödään hirveän vähän eineksiä, ei oikeastaan ollenkaan. Tykätään molemmat miehen kanssa tehdä ruokaa ja vaikka aina ei jaksaisi, palkitsee valmis kotiruoka sekä mielen että masun.

5. Sisätossut. Olen hirveän harvoin avojaloin (paitsi kesällä), ja nyt ilmojen viiletessä olen taas muistanut, kuinka ihanat voivat lämpimät ja pehmoiset sisätossut ollakaan. Tänään ostinkin H&M:ltä uudet sisätossut kun vanhat heitin muuton yhteydessä roskiin, niin kovia olivat nekin jo kokeneet.


Uudet tossut. H&M, 14,90e


6. Mies. Hän tuo hyvää mieltä päivittäin, joko teoillaan tai olemalla ihan vain oma itsensä. <3

7. Kynttilät. Ne tuovat ihanan romanttista tunnelmaa ja kynttilän valo on vain niin kaunista katseltavaa.

8. Koirat. Yksi parhaimmista ystävistäni on ehdottomasti oma pieni höpsö koirani <3 Jos minulla on paha mieli ja itken, koirani P (nimettäköön tässä P:ksi) on salamana paikalla, hyppää sohvalle vierelleni, painaa päänsä joko jalkani tai rintakehäni päälle. Ja toisaalta, hän innostuu omasta hyvästä fiiliksestä, kantaa leluja nakattavaksi ja "tanssii" hassusti. Ihana rakas karvapalloni tuo hyvää mieltä jokaiselle päivälle (vaikka joskus myös ei_niin_hyvää mieltä, esimerkiksi narahdettuaan sängyllä loikoilusta, joka meillä on koiralta kiellettyä aluetta.)

9. Puhtaat pyykit. Niiden kuivumaan ripustaminen on kivaa, pyykit tuoksuvat hyvälle ja jotenkin siitä tulee hyvä fiilis. En oikeastaan tiedä miksi :D

10. Illanvietot. Musta on kivaa viettää iltaa kaveriporukassa, tyttöporukassa tai miten vaan. Hyvään iltaan kuuluu hyvän seuran lisäksi esimerkiksi hyvät naposteltavat, seurapelit, stand up -dvd:t, hyvät juomat ja rento meininki. Tällaiset hyvät illanvietot antavat hyvää mieltä pitkään.

11. Valokuvaus. Nautin kuvien ottamisesta, vaikka en siinä mikään maestro olekaan. Haaveenani olisi joskus päästä valokuvauskurssille ja oppia oikeasti kuvaamaan hyvin, mutta toistaiseksi mennään vähän mutu-tuntumalla. Mutta kivaa se on silti ja omien kuvien katsominen tuo kivan fiiliksen.

Nuita tuli nyt 11 kun en millään halunnut jättää tuota valokuvaamista pois :D Vaikka olisihan nuita keksinyt vaikka roppakaupalla vielä lisää, mutta jätetään nyt tällä kertaa tähän.


Haluaisin mielelläni kuulla, mitkä asiat tuovat hyvää mieltä Be the change -blogin Roosalle ja The Little Things -blogin Nessalle. Muidenkin juttuja lukisin enemmän kuin mielelläni :)

2 kommenttia:

  1. Haa! Mä en tiennyt ,että sulla on koira!Aina oppii uutta, jopa kanssabloggaajista :)

    Ja kiitokset kivasta esittelystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on mulla tollanen pieni koiruus jaloissa pyörimässä :) Aloinki miettiin et en tosiaan oo tainnu juuri mainita koirastani täällä mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...