Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Totaaliuupumus

Vietin lauantaina sangen liikunnallisen päivän. Aamu alkoi spinningillä, joka oli HYVIN hikinen ja rankka, huh huh! Oli kyllä mukava treeni, sai puristettua itsestä aika lailla kaikki voimat käyttöön. Lisäksi poljin lauantai-iltana pyörällä noin 16km kun kävin yhden illan eräässä työjutussa, joka sisälsi kahdeksan tuntia ilman istumistaukoa ja jatkuvaa kävelyä ja tavaroiden kanniskelua. Ei varmaan tartte sanoa, et olin lauantaiyönä kotiin päästyäni hieman_poikki!

Sunnnuntaina maistuikin uni sitten yhteentoista asti. En muista, milloin olen viimeksi nukkunut niin pitkään! Joka paikkaa kolotti, paleli ja väsytti. Lämpö oli siinä 37 tienoilla, eli hieman koholla normaaliin verrattuna. Eilinen menikin aika pitkälti viltin alla ja elokuvia ja sarjoja katsellen. Tänään jo vähän parempi, mutta edelleen joitain niveliä tuntuu särkevän, joten kuntosali taitaa jäädä välistä myös tänään.

Sen sijaan voisin yrittää siivoilla vähän ja mielessä oli myös mennä katsomaan uusi Twilight, ehkä jo tänään. Suositteletteko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...