Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Geelikynnet

Olin jo pitkään mietiskellyt, josko raaskisin tilata itselleni uv-uunin geelikynsien tekoa varten. Rohkenin sitten tilailla oman uunini, kun törmäsin Hobby Hallin nettsivuilla hyvään tarjoukseen.

Tilasin siis Rio-merkkisen UV Nails -kynsistudion, johon kuului UV uunin lisäksi myös aloituspakkaus. Tämä paketti maksoi yhteensä 69,90 (norm. 99,90).

Itse uuni

Aloituspakettiin sisältyvät tuotteet

Ja ensimmäiset omatekemät kynnet. 


Kynsien teko ei ollut ensikertalaiselle kovin helppoa ja kuten kuvasta näkyy, viilasin liian huonosti kynsitipin ja oman kynnen välisen liitoskohdan, sillä se paistaa läpi. Kynsieni päällä on tässä myös yksi kerros normaalia kynsilakkaa, jolla yritin peittää tuota saumakohtaa, mutta näimmä se silti jäi näkyviin. Mutta tästä se lähtee, varmasti harjoituksen myötä saa parempia kynsiä aikaiseksi.

Nyt pitääkin jo juosta käyttämään koiruus pihalla ja sitten äkkiä kohti jumppasalia :)

Palaillaan!

3 kommenttia:

  1. No eihän sitä nyt kukaan ole sepää syntyessään, mut hei Practise makes perfect. Sisareni hurahti kans noihin geelikynsiin ja ylipäänsä kaikkeen kynsikrääsään muutama vuosi sitten ja kyllähän sitä tuli itsekin istuttua koekaniini sisaren kynsisalongissa ;)

    VastaaPoista
  2. Jep, niinhän se menee et tekemällä oppii :) Odotan vain että tilaamani värilliset geelit ja kynsikoristeet pian saapuisivat niin saisi kokeilla muutakin kun pelkkää kirkasta kynttä.

    VastaaPoista
  3. Laita sit ihmeessä tännekkin kuvia! Mielenkiintoista nähdä mitä saat aikaiseksi ja millainen tyyli sulla on ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...