Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Paikallaan polkemista

Meillä oli sukulaisia vierailulla muutaman päivän, joten omat rytmit ja syömiset meni aika sekaisin (seliseliseli...). Nyt kuitenkin taas liikunnan ja terveellsten ruokien pariin, kiitos! Tosin kovin lupaavasti ei alkanut tämä päivä, sillä heräsin kuudelta hirveään migreeniin. Jouduin sitten nukkumaan kahdeksaan asti ja edelleenkin päätä särkee ja on sellainen krapulainen olo, joka aina tulee migreenin aikana tai jälkeen. Tässä yritän nyt rauhallisesti aloittaa aamua, mutta mahdollisimman nopeasti pitäisi päästä lähtemään koululle gradua vääntämään.

Eletään miehen kanssa tulevisuuden kannalta aika jännittävää aikaa, sillä meille on ehkä avautumassa mahdollisuus muuttaa elämäämme aika radikaalisti. En kerro tästä vielä enempää, sillä kaikki on HYVIN epävarmaa vielä tässä vaiheessa. Mutta pitkästä aikaa katson jotenkin toiveikkaana tulevaisuuteen. Ehkä siellä on jotain jännittävää meitä odottamassa. Toivottavasti tää fiilis auttaa myös mua tän graduni kanssa ja tsemppaa nyt tekemään sen loppuun asti. Vielä on kyllä paljon hommaa, mutta ehkä se siitä valmistuu. Muutaman kuukauden päästä kaiken pitäisi jo olla ohi. Ehkä tää elämä ei ikuisesti poljekaan paikallaan.

http://weheartit.com/entry/30921342


Nyt kuitenkin opintojen pariin. Suunniteltu kunnon salitreeni jäänee tänään välistä, sillä migreenipäivänä en enää uskalla harrastaa rankkaa liikuntaa. Olen erehdyksistäni oppinut! Iltalenkille sen sijaan voisi sitten suunnata, toivottavasti ilma pysyy kivana siihen saakka.


2 kommenttia:

  1. hei,

    Ootko muuten huomannut ,että onko ilmanpaineen vaihteluilla vaikutusta migreeniesi ilmaantumiseen?

    Mulla ainakin ukkonen aiheuttaa migreeniä. Päätä saattaa särkeä jo pari päivää ennen kuin varsinainen ukkonen tulee. Mun särkee aina päätä, kun ilmassa on "sähköä". Ukkonen saattaa jäädä tulematta , mutta sen jotenkin aistii ilmasta kun on sellaista "jännää" ja päätä särkee sitte monta päivää putkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä kesänä ei ole tällä paikkakunnalla (ainakaan tietääkseni) ukkostanut kertaakaan, joten en oikein osaa sanoa. Tosin aikaisempina kesinä olen pannut merkille, että joskus ilman ollessa painostava saattaa päässä alkaa tuntua ikävälle.Eli hyvinkin saatan reagoida myös ilmanpaineen vaihteluun. Tänään on lämmin päivä, joten hyvinkin saattaa päänsäryllä olla jotain tekemistä ilman kanssa. Toisaalta myös niskani on ihan jumissa tästä koneella istumisesta, eli syy voi olla myös siellä. Harkitsen jo hierojalle soittoa kun tuntuu niin ikävälle niskoissa ja yläselässä :(

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...