Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Back on track

Miniloma loppui siis sunnuntaihin ja eilen oli aika palata gradun äärelle. Eihän se kauhean hyvin mennyt, ehkä puoli sivua sain kirjoitettua tekstiä. Sen sijaan paloin parvekkeella maatessani :D Terveelliset elämäntavat eivät sen sijaan eilen vielä astuneet kuvaan....olin hirmu väsynyt koko päivän ja en vain saanut itseäni niskasta kiinni, että olisin lähtenyt salille ja lenkille. Samoin kävi ruuan kanssa. Söin lounaaseen asti fiksusti, mutta iltapäivällä nälän yllätettyä en syönyt mitään järkevää vaan puputin kaikkea turhaa :(

Tänään sit paremmalla menestyksellä. Aamu ainakin alkoi ihan mukavasti, vaikka en lenkille jaksanutkaan lähteä.


Aamuinen mustikka-mustaviinimarja-karhunvatukka-banaani -smoothie :D Tehty siis rainbow-merkkisistä pakaste-smoothiemarjoista ja lisätty 100g jogurttirahkaa, 100g rasvatonta maitoa ja ruokalusikallinen ruisleseitä. Tuli aika iso ja tuhti annos, mutta hyvää oli :) On kiva välillä vaihtaa aamupalaa. Mulla on nimittäin vähän aikaa ollut ongelmana, ettei aamupala meinaa maistua.

Aamupala on siis syöty ja nyt pitäisi ryhtyä taas opiskelujen pariin. Yhh. Odotan innolla iltapäivää että pääsisin salille. Oikeastaan, voisinhan mennä salille myös nyt aamusta...hmm, tätä täytyykin miettiä. Saisi ainakin paremman alun päivälle mutta se tarkoittaisi sen sijaan työskentelyä pidempään iltapäivään.  Samalla voisi käydä urheiluliikkeessä, koska mun pitäisi löytää 8kg kahvakuula mahdollisimman halvalla. Onko ideoita/ehdotuksia mistä voisi saada halvalla? Niiden hinnat on nimittäin yllättävän korkeat ja hinta nousee 8-10 eurolla siirryttäessä 6kg kuulasta 8kg kuulaan. Mut haluun sen 8kg, koska sillä oon nyt salillakin alkanut tekemään liikkeitä.

Mut joo, mä taidan alkaa pakkaan salilaukkua valmiiksi :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...