Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tästä tulee hyvä päivä... vaikka onkin perjantai 13.!

Mä päätin heti herätessäni aamulla kuudelta, että kyllä, tästä tulee hyvä päivä! Olin kylläkin autuaan tietämätön siinä vaiheessa, että tänään on siis perjantai 13. päivä :D Vielä ainakaan ei mitään ikävää ole sattunut... *koputtaa puuta*

Aamu alkoi ihanalla ja vähän erilaisella aamupalalla.



Vesimelonia ja keitettyä kananmunaa






Tuoreita mansikoita ja luonnonjugurttia



Uusi Fil-lehti

Onnistuneen aamun eväät




Vaihtelu virkistää ja niin edelleen. Tuoreet mansikat on jotain taivaallista! Ja mikä oliskaan ollut parempi aamupalaviihdyttäjä, kuin uusi Fit-lehti. Aamupalan jälkeen suuntasin spinning-tunnille, se se vasta onkin hyvä tapa saada aamu käyntiin. Spinningin jälkeen sitten lounaseväiden ostoon ja koululle ahkeroimaan...(tai bloggaamaan :D) Tai no "eksyin-ihan-vahingossa" H&M:ään kiertelemään ja mukaan tarttui pari alepaitaa, hups!

Tuli jotenkin ihan mahtava fiilis spinning-tunnilla. Hiki virtasi ja mieli oli hyvä. Kyllä se liikunta vaan on kivaa! Toki joskus sekin maistuu niin puulta ja väkisin pusertamiselta, mutta tänään ainakin nautin täysin siemauksin. Joskus jos tuntuu, ettei meinaa jaksaa lähteä liikkumaan, yritän ajatella niitä biggest loser- ohjelman kilpailijoita. Jos he siihen pystyvät, pystyn ja jaksan minäkin! Oon muuten ihan koukussa siihen biggest loseriin, se on hyvä sarja :)

Mutta nyt on aika jatkaa opiskelua! Toivottavasti teillä muillakin on yhtä hyvin alkanut päivä kuin mulla! :) Mitäs teillä on viikonloppusuunnitelmissa? Mulla ei mitään ihmeellistä tän gradun lisäksi. Liikuntaa, gradua ja leffailua, jospa se olis siinä :)

3 kommenttia:

  1. Täällä jännätään tulevaa viikonloppu. Osallistun ensimmäistä kertaa ensimmäiseen taidenäyttelyyni. Onneksi kyseessä on ryhmänäyttely niin ei tarvi yksin hävetä silmiä pästään! XD

    Kiva, että sullakin päivä läks hyvin käyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jännää, kerrohan sit miten näyttely meni!

      Taiteellista viikonloppua siis sinnepäin :)

      Poista
  2. Kiitos, kyllä varmasti kerron. Blogista saapi sitten lukea ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...