Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Siivoaminen käy terapiasta

Tänään on sitten vähän löysäilty. Aamulla ensinnäkin on taas lyöty herätyskello kiinni ja jatkettu unia onnellisina. Herättiin sit yli tuntia myöhemmin kuin pitäis. Jeah. Sitten aamutoimet ja salille :) Aamu on tosi ihana aloittaa salitreenillä! Ensinnäkin salilla on tosi vähän porukkaa siihen aikaan ja toiseksi, saa jotenkin päivän mukavasti käyntiin.

Salilta sit kotiin ja aloin siivoilemaan. Meille tulee ehkä vieraita tänään tai huomenna niin pitää pistää kämppää vähän kuntoon. En tiedä mistä se alkoi, mutta päädyin siivoamaan kaappeja :D Mä inhoan yleensä sitä hommaa, mut kumma kyllä, gradun rinnalla sekin tuntui kuin loman vietolta! Siirtelin tavaroita eri kaappeihin ja sain paljon järkevämmän säilytysjärjestelmän meille nyt. Enää ei kaapit tursuile lakanoita ja pyyhkeitä.

http://weheartit.com/entry/30821313
Hieman olen ehtinyt jo opiskellakin tälle päivää, mutta opiskeluaika jää väkisinkin tänään aika lyhyeen, sillä illalla olis tarkoitus nähdä paria sukulaista. Tarkoitus olisi myös käydä jonkin ison marketin kautta, sillä haluan ostaa kahvakuulan. Sillä on NIIN helppo treenailla kotona ja ei vie paljon tilaa. Meillä kun kämppä on niin pieni etten saa edes jumppapalloa tänne millään mahdutettua. Ovat vain yllättävän kalliita nuo kahvakuulat, saa nähdä raaskinto ostaa sitten kuitenkaan.

Tällaista päiväraporttia täällä. On onneksi mieli saanut vähän levätä, sillä eilen päädyin samankaltaiseen hysteriakohtaukseen kuin toissapäivänä. Nyt saa riittää, ei enää sellaista kiitos. Vaikka empä mä koe voivani moisia kohtauksia estääkään, jos paniikki iskee niin se iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...