Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Potkua treenailuun

Vaikka en olekaan mikään himotreenaaja ja monet saattavat pitää tätä turhana, päätin miehen kanssa tilata proteiinijauhetta, jotta palautuminen kävisi hyvin ja elimistö saisi niitä kaivattuja proteiineja helposti. Mulla on nytkin protskujauhoa kaapissa, mutta jotenkin unohdan aina sen käytön. Nyt kuitenkin päätin yrittää tsempata ja muistaa etenkin salitreenin jälkeen nauttia makoisan protskupirtelön. Se voisi myös hillitä sitä älytöntä ruokahalua, joka monesti tulee kunnon treenin jälkeen.

Kun aloin katselemaan netistä protskujauhoja, olo oli kuin lapsella karkkikaupassa. Valikoimaa on tuhottoman paljon ja enhän mä mitään näistä ymmärrä. Päädyin sitten lukemalla nettiarvosteluja ja muiden bloggaajien kokemuksia, seuraavaan tuotteeseen...

Kuva: http://www.nutritionexpress.com/bsn+syntha-6+banana+5.04+pounds

Mauksi tilasin caramel latte. Ilmoittelen täällä sitten onko hyvää. Hirveästi porukka ainakin tämän merkin jauhetta on kehunut, toivotaan siis parasta :)

Onkos teillä kokemuksia protskujauheista? Oletteko kokeneet hyödyllisiksi? Mikä on lempparituotteenne protskujauheiden tai -patukoiden osalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...