Sivut

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Naurukohtaus vaa'alla

Heh, meinasin lentää aamulla perseelleeni käydessäni vaa'alla. Paino oli MUKA tippunut eilisestä 2,2 kg :D Nyt ei kyllä vaaka tiedä mistä puhuu, sanon minä. Eihän tuo mitenkään ole mahdollinen pudotus, vaikka tosiaan nesteitä on selvästi ollut liikkeellä viimepäivinä ja jaloista jumi poistunut. Silti, nyt kyllä vaaka puhelee omiaan. Ja tosiaan punnitsin neljä kertaa itseni ja vaihdoin välillä jopa vaa'an paikkaa. Noh, katsellaampa taas huomenna tilannetta, veikkaan että aika eri lukemia taas näyttää.

http://weheartit.com/entry/29619062


Oon tänään jo käynyt opiskelemassa pari tuntia ja äsken söin ihanaa tulista chilikanakeittoa <3 Tuliset ruuat on niin mun juttu! Tässä nyt vähän ruokalepoa ja sit salille. Illalla varmaan vaan rentoilua kotona. Huomenna aikalailla samat suunnitelmat mut opiskella täytyy kyl huomattavasti enemmän.

Aamulla koululle mennessä ajoin peruskoulun ohi, jonka pihalla oppilaat kirmailivat hienot vaatteet päällä uunituoreet todistukset käsissä. Tuli jotenkin haikea olo. Voi kun itsekin olisi vielä niin nuori. Kesä edessä, vapaus ja kaverit. Lapsuuden kesät oli aivan mahtavia! Mun päivät tänä kesänä tulee niin oleen samanlaisia: gradua ja liikuntaa. Blaah. Tuskin mitään reissuja mihinkään. Jokaisen pennin venyttämistä ja pihistelyä. Yritän vain ajatella sitä maaliviivaa siellä alkusyksyssä: sitten vihdoin olen "vapaa", vaikka sekin toisaalta pelottaa.

Joka tapauksessa, onnea kaikille ammattiin valmistuneille ja ylioppilaille! Nauttikaa juhlapäivästä, omani ainakin oli ikimuistoinen :)

2 kommenttia:

  1. Hyvähän se on jos paino on pudonnut. Onnittelut!!! Ite oon raatanut 3 viikkoa pitkiä päiviä mut paino se ei vaab putoa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikkakin tuo ihmelukema olikin sitten jokin vaakahäröily ja paino oli seuraavana aamuna taas "normaalimpi" :D Ja muutenkin tässä viimeviikkoina ei ole oikein homma edistynyt, mutta eiköhän se tästä taas :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...