Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannuksen juhlintoja

Juhannuksen vietto alkanut reippaasti kuntosalitreenillä ja jatkuu gradun parissa :D Voishan tuon juhlimisen vähän paremmissakin merkeissä aloittaa...Mutta pakko mikä pakko! En kuitenkaan koko päivää meinaa kirjastossa homehtua, vaan tiedossa olisi miehen ja parin kaverin kanssa ensin ulkoilua läheisellä retkeilyalueella ja sitten mennään meille saunomaan ja nauttimaan juhannusherkuista ja virvokkeista :)

Mun mielestä juhannus on ehdottomasti mökkijuhla, mutta tällä kertaa huono raha- ja aikatilanne estää moiset suunnitelmat. Huomenna onkin sitten kauan odotettu vapaapäivä!!! Ihanaa, en oo pitänyt graduvapaata päivää ainakaan kolmeen viikkoon, joten tulee NIIN tarpeeseen, vaikka tiedänkin huomenna potevani siitä huonoa omaatuntoa. Yritän kuitenkin tämän kaiken stressin ohella nauttia juhannuksesta. Onneksi kelikin on aika mallillaan :)

Ja jottei kirjastossa lymyäminen ihan tylsäksi menisi, tätytyy tietenkin olla kunnon eväät mukana.



Jos kuvasta nyt edes saa mitään selvää niin lounaaksi söin siis välimerellistä salaattia, riisikakkuja ja pienen suklaapatukan. Ja sokeroimatonta mehua. Pitäähän sitä vähän olla tsemppiherkkuja että jaksaa. Vaikka aika netissä surffailuksi on menny tää aika kirjastossa...

Mut mä alan vielä opiskeleen. Minkäslaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Joka tapauksessa toivotan kaikille oikein leppoisaa juhannusmeinikiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...