Sivut

torstai 28. kesäkuuta 2012

Tulipahan shoppailtua!

Jess, mulla oli eilen kampaaja ja ihan kiva tukka tuli :) Hirveästi ei malli tosin muuttunut, vähän kuivia latvoja napsittiin pois ja siistittiin, mutta kyllä silläkin suuri vaikutus tuntui olevan. Hiukset näyttää  nyt paljon ryhdikkäämmiltä.

Innostuin sitten kampaajan suosittelemana ostamaan suihkutettavaa Four Reasons-hiuspuuteria. Kerran nyt kotonakin kokeiilleena täytyy todeta, että oikein kelpo tuote on kyseessä, nostattaa mukavasti hiuksia ja antaa myös vähän freesimpää ilmettä. Kuvat eivät ole sitten parhainta laatua, sillä ovat kännykameralla otettuja..



Kävin myös kaupoilla kiertelemässä hieman ja törmäsin tarjoukseen, kympillä kaksi Got2b-hiustuotetta. Muistinkin, että hiuslakkani veteli jo viimeisiään ja myös lämpösuoja loppui hetki sitten. Niimpä päädyin ostamaan Rockin'it-lakkaa, jonka puteli oli mielestäni tosi kivan näköinen (tosin en sitä sen takia ostanut). Lisäksi Guardian angel-lämpösuojaa, joka tulee nyt uutena kokeiluun.




Loppupäivästä kännykkä piippasi myös ilmoittaakseen, että Yves Rocher -tilaukseni oli saapunut, joten kipitin hakemaan sen lähimmäiseltä ärrältä. Oi ihania tuotteita, en malta odottaa, että pääsen testaamaan noita kaikkia. Alla siis koko tilattu ihanuus:




Granaattiomenan tuoksuinen virkistävä ja heleyttävä kasvonaamio. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Tämä pääsee ehdottomasti testiin huomisella saunareissulla! Putelin ulkonäkökin on niin herkullinen! Luulin vain putelia hieman isommaksi mitä se todellisuudessa on, vaikka kyllähän se selvällä suomen kielellä Yvesin sivuilla luki, että 50ml.




Ja tämä, mikä olisi jo vuosia sitten pitänyt ostaa...SILMÄNYMPÄRYSVOIDE! Kyllä, vanhuus tulee, sille ei mitään voi. Ainut syy, miksi en ole silmänympärysvoidetta aiemmin ostanut, on sen hinta. Ne on yleensä aika kalliita. Tämän tuotteen sainkin ilmaiseksi, sillä Yvesillä oli tarjous, että ensimmäisen tuotteen, jonka ostoskoriin lisää, saa ilmaiseksi. Pitihän se tarjous ehdottomasti hyödyntää! Tämä pääsi kokeiluun jo eilen illalla ja tänä aamuna. Ihan hyvältä vaikuttaa. Tämän normaalihinta on Yvesin sivujen mukaan 22,50, mutta tällä hetkellä näytti olevan tarjouksessa -40%. Mutta kertokaas naiset, käytättekö te silmänympärysvoidetta ja minkä ikäisenä olette alkaneet käyttää?



Sitten tällainen selvittävä hiussuihke. Mun hiukset ei yleensä ole kauhean takkuiset, mutta joskus suihkun jälkeen saattaa pientä takkuilua olla. Joten, testiin tällainen hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Tämäkin testiin viimeistään huomenna saunan jälkeen :)



Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, 3 in 1 kosteuttava, päivettävä ja kiinteyttävä vartaloemulsio. Tämä sisältää siis kevyesti itseruskettavaa ainesosaa. En ole KOSKAAN kokeillut minkäänlaisia itseruskettavia, mutta tällä lienee hyvä aloittaa kokeilu, koska on ilmeisesti aika mietoa kamaa. Kokeiluun tänään tai huomenna, riippuu miten ehdin.



Aika mukavasti kauneudenhoitotuotteita yhdelle päivälle :D Yhteensä noihin paloi rahaa 37 euroa, ei mahdoton summa, kun ajattelee tuota tavaramäärää. Yvesin tuotteista taisi melkein kaikki olla ainakin jonkinlaisessa tarjouksessa ja kun ostokset menivät nipin napin yli 17 euroa niin sai postituksen ilmaiseksi. Not a bad deal!

Tykkäättekö te tilata kauneudenhoitotuotteita vai ostatteko suoraan kaupasta, jossa pääsette nuuhkimaan tuoksuja ja kokeilemaan testereitä?

2 kommenttia:

  1. Haa, sun pakettis tuli :D

    Munkin pitäis käyttää silmänympärysvoidetta, sellainen jopa löytyy jostain mun kaappien uumenista mutta äh, arvaa olenko niin leväperäinen että saisin aikaiseksi? :D Ekan kerran varmaan 22v jo suunnittelin ja hetken käytin mutta fiksuus tai ehkä tunnollisuus, ei ole lisääntynyt näin 24 ikävuoden tultua vastaan. Tai sitten joudun vain ottamaan vauva askeleita, nyt musta on kuoriutunut tunnollisempi naaman putsaaja ja kosteuttaja, ja sama kropalle. Tosin on kesä, talvella jotenkin taas rutiinit kärsii kun kämppä on niin kylmä ei tee miei lätkiä rasvaa ympäri kroppaa kun jäätyy pystyyn.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama ongelma, talvisin ei vain tarkene rasvailla, vaikka ainakin itselläni iho on juuri silloin kuivimmillaan :D Inhoan myös sellaisia rasvoja, jotka imeytyy hitaasti/huonosti, ja ne jää usein sitten kokeilun jälkeen käyttämättä.

      Mä aion jättää ton mun silmänympärysvoiteen vessan peilitasolle, etten vaan unohda sen käyttöä. Mulle nimittäin muuten kävis varmasti ihan samalla lailla kuin sulle - puteli hukkuisi alta aikayksikön jonnekin kaapin uumeniin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...