Sivut

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Paluu arkeen

Juhannus meni ihan mukavasti miehen ja parin kaverin kanssa. Ensin vähän ulkoiltiin ja sit meillä tosiaan hengailtiin vaan. Aika normi ilta, ei oikeestaan tajunnutkaan että on juhannus. Käytiin me yhtä kokkoa katsomassa et sen verran edes juhannusfiilistä saatiin. Jospa sitä ens vuonna sais järkättyä juhannukseksi jotain mielekkäämpää. Jospa elämäntilanne siinä vaiheessa antais siihen myötä.

Eilen oli sit vapaapäivä - joka valitettavasti meni aikalailla lepäillessä. Tai no, sitä mun kroppa ja mieli oikeesti tarvikin, et oikeestaan hyvä vaan et lepäsin. Mun jalat on edelleen aivan kipsissä, kaikki sattuu. Ärsyttää kun ois tänään ollu kiva käydä juoksemassa, mutta ei tod näillä koivilla kykene. Mun kävelykin näyttää tällä hetkellä sellaselta pingviini-vaappumiselta :D

http://weheartit.com/entry/30929856


Tänään aloittelin päivän partsilla, luin gradumuistiinpanoja ja otin samalla arskaa, joka tosin meni vähän väliä pilvien taakse. Nyt tulin sit kirjastoon, et saisin kunnolla keskittyä gradun tekoon. Ja hmm, mä vaan tuun bloggaileen, tyypillistä.

Huomenna pitäis alottaa siis uus viikko, tsempata taas oikeen kunnolla gradun kanssa ja jatkaa terveillä elämäntavoilla. Ohh tuntuu kyllä kropassa nuo nautitut juhannusherkut...Taitaa olla huomenna vaa'alla plussapäivä :D Palataampa siihen siis huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...