Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Oi jos mulla rahaa ois...

... niin panostaisin nyt urheiluvaatteisiin. En tunnustaudu varsinaisesti välineurheilijaksi, mutta kyllä liikkuessa on mukavaa, että on hyvin istuvat ja hyvästä materiaalista olevat vaatteet, jotka siirtävät hien ihon pinnalta ja tuntuvat mukavalta koko suorituksen ajan.

Omistan tasan yhden juoksupaidan, joka onkin todella hyvälaatuinen ja aikoinaan lahjaksi saatu. Juostessa kuitenkin hikoilen usien niin paljon, että ei toivoakaan, että paitaa voisi useamman kerran pitää päällä, vaan pyykättävä se on joka juoksun jälkeen. Samoin jumppahousuja on vain kahdet, joista toisista on muodostunut ehdottomat suosikit paremman laadun vuoksi. Jumppatoppeja on muutama, mutta ehdottomasti saisi olla lisää. Ongelmana on siis se, että liikuntavaatteet vaativat jatkuvaa pesua, mutta tämä likka on niin kiireinen, ettei ehdi jatkuvasti pyykkikonetta pyöritellä.

Olen totaalisen PA tällä hetkellä, joten uudet urheiluvaatteet ovat pelkkää haaveilua. Mutta koska haaveilu on kivaa, niin listaan tähän muutamia juttuja, joita hankkisin, jos voisin. Kaikki tuotteet haettu stadium.fi -urheiluliikkeestä.



Löysin valtavan määrän tuotteita, jotka mielelläni itselleni kelpuuttaisin, mutta tuossa muutamia esimerkkejä.

Onko teille muodistunut suosikkimerkkejä urheiluvaatteiden saralla? Mulla itsellä on tällä hetkellä yhtä jos toistakin merkkiä, mutta en oikeen osaa sanoa mitään suosikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...