Sivut

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kuulumisia pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa tännekin ehtii jotain kirjoitella. On ollut niin tylsän tasaista arkea tässä, etten ole oikein nähnyt järkeä kirjoitellakaan sellaisesta, mikä todennäköisesti ei kiinnosta ketään :D Ja eipä tuota aikaakaan oikeasti ole ollut.

Mutta tänä viikonloppuna olen pitkästä aikaa pitänyt vapaata ja vieläpä koko viikonlopun ajan! Ja voi että olenkin nauttinut. Perjantaina vietettiin hieman iltaa ystävien kanssa ja menihän siinä yön pikkutunneille asti. Lauantaina sitten hieman väsytti, mutta oli mukava viettää rentoa päivää kotona miehen kanssa. Katsottiin lempisarjoja, pestiin pyykkiä, tehtiin ruokaa, käytiin kävelyllä jne. Ihan tavallista vapaapäivän arkea, mutta juuri sellaista oon kyllä kaivannutkin kaiken tämän graduhässäkän keskellä.

Tänään sitten käytiin vähän poimimassa mustikoita ja tehtiin piirakkaa. Söin palasen, ja oli kyllä hyvää. On kuitenkin nyt sellainen olo, että haluttaa päästä takaisin tämän terveysprojektin pariin, vaikka ajattelin aloittaa uudelleen vasta gradun valmistumisen jälkeen. Olen kuitenkin huomannut, että voin entistä huonommin, jos en panosta myös omaan hyvinvointiini, millä siis tarkoitan terveellisesti syömistä ja liikkumista. Tällä hetkellä tuntuu, että energiaa olisi taas panostaa tähän asiaan, mutta pitää muistaa mennä oman jaksamisen mukaan, ettei tule taas romahduksia...Heti kuitenkin huomaan eron tässä omassa jaksamisessa, kun tajusin pitää yhden viikonlopun vapaana vailla stressiä.

http://weheartit.com/entry/34679804


Huomenna ajattelin siis aloittaa klo 6 aamulenkillä ja yritän koko viikon panostaa terveelliseen ruokaan ja mahdollisimman runsaaseen liikuntaan. Katsotaan miten tytön käy! Mitenkäs teidän viikonloppu meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...