Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

My own motivator

En ole välineurheilija siinä mielessä, että pitäisi olla uusimmat laitteet ja parhaimmat releet urheilemaan lähtiessä. Esimerkiksi samoilla jumppakengillä menen hyvin monta vuotta - edellisen kerran päädyin ostamaan uudet jumppakengät kun vanhat yksinkertaisesti halkesivat pohjasta. Mutta on minullakin yksi asia, jonka vaadin urheilusuoritukseen mukaan.

My love, my motivator <3 Polar ft40. Ei mikään hifistelylaite, vaan aika perusmittari, mutta just passeli mulle. Mittaa siis sykkeen, kalorinkukutuksen ja ilmoittaa, onko harjoitus tehokkuudeltaan enemmän fitness-tasolla vai rasvanpoltto-tasolla. Jos omana tavoitteena on esimerkiksi rasvan poltto, voi sen asentaa harjoituksen tavoitteeksi, jolloin mittari antaa äänimerkkejä harjoituksen aikana, mikäli teho muuttuu rasvanpoltosta fitness-tasolle. Lisäksi mittarissa on myös kuntotesti-toiminto, jota en vielä ole testannut. Olis takoituksena tällä viikolla testata, tulen tänne sitten ilmoittamaan miten kävi :D

Painonhallinnan kannalta mittari on aika olennainen, sillä lasken kaloreita. On siis helppo seurata, kuinka paljon kaloreita kuluttaa liikunnan aikana. Yhtä mielenkiinnolla seuraan kuntoni kehittymistä ja sykkeen kulkua. Tykkään myös Polarissa siitä, että mittari tallentaa muisiin tehdyt harjoitukset, jolloin, voi myöhemminkin katsella esim. koko viikon liikuntasaldoa.

Onko teillä tapana käyttää sykemittaria liikunnan aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...