Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lääkärikäyntiä

Päivän lääkärikäynti suoritettu. Kävin siis valittamassa siellä päänsärkyjäni, joita minulla tosiaan on toistuvasti ja kestävät muutaman päivän aina kerrallaan. Lääkäri totesi sitten, että migreenistä olisi kyse. Näin olin itsekin jo vähän ajatellut. Lääkäri määräsi sitten lääkkeiksi Miranaxia tabletteina ja Imigrania nenäsumutteena, joita otetaan siis tarvittaessa eli kyse ei ole jatkuvasta lääkityksestä. Toivottavasti noista olisi sitten apua seuraavan kohtauksen iskiessä.

Valitin lääkärille myös jatkuvaa palelemistani ja vilunväristyksiä sekä sitä, kuinka aineenvaihduntani tuntuu olevan tavattoman huono. Eipä hän niitä kyllä juuri mitenkään kommentoinut. Hmph...

Mutta mutta...pahoittelen, etten vieläkään ole saanut aikaiseksi ruokapäiväkirjan täyttöä. On ollut niin sairaan kiire etten ole oikein ehtinyt sitä toteuttaa. Lisäksi haluaisin värittää ruokapäiväkirjaani kuvilla, enkä ole ehtinyt ruokiani kuvailla ollenkaan tällä viikolla. Huomenna lähden pitä paitsi reissuun enkä tod.näk. pääse nettiin pariin päivään niin senkin vuoksi päätin aloittaa ruokapäiväkirjan pidon täällä vasta maanantaina. Niin teen.

Nyt pitäisi taas tarttua opiskeluhommiin...Pitäisi yhteen artikkeliin syventyä ja tehdä siitä muistiinpanoja. Illalla sitten jumpalle, kävellen, hrrr...pakkanen paukkuu!












2 kommenttia:

  1. Hei onneks olkoon kohtauslääkityksestä. itse sai kohtauslääkkeet vasta kun jouduin ekaa kertaa sairaalaan migreenin takia vuonna 2008. Mulla kummatkaan ei auttaneet: imigran tai miranax. kokeilemalla selviää mikä lääke sopii sinulle migreenikohtauksiin.

    VastaaPoista
  2. Aika outoa, että vasta sairaalareissun myötä sait lääkkeet! Hirveetä, että ihminen pitää ajaa niin kivun äärirajoille, että aletaan lääkkeitä myöntään! Mulle lääkäri myönsi mukisematta lääkkeet jo nyt ekalla lääkärikäynnillä. Saa tosiaan nähdä, miten itselle vaikuttaa, se kun varmasti on niin yksilöllistä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...