Sivut

tiistai 11. joulukuuta 2012

Testissä BodyAttack

Vaikka mulla on useamman vuoden ryhmäliikuntaharrastusta takana kävin vasta nyt ensimmäistä kertaa kokeilemassa BodyAttack-tuntia. Ehkä en ollut uskaltanut mennä sinne aiemmin, koska eräs tuttavani kerran mainitsi sen olevan tajuttoman raskasta ja hikistä pomppimista ja juoksemista. Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kokeilla. Olenhan syksyn aikana tutustunut muihinkin uusiin lajeihin.

http://weheartit.com/entry/17378976


Oli pahaenteistä, kun tunnin alussa katsoin ympärilleni ja melkein kaikki osallistujat olivat nuoria, timmejä ja sporttiponnarilla varustettuja yli-ihmisiä. Tai siltä se ainakin tuntui. Missä kaikki keski-ikäiset ja mummot, joita meidänkin salilla kuitenkin on aika paljon? Menin kuitenkin mukisematta mukaan ja nostin käteni ensikertalaisia kysyttäessä. Mielessä oli vaan, et oh dear, mitä tästä tulee.

Aluksi tietysti alkulämmittelybiisejä. Joiden jälkeen hikoilin kuin niagara. Päästyämme varsinaisiin työbiiseihin alkoi tunnin olemus valjeta: taukoamatta hyppyjä, juoksua, kyykkyä, huitomista, hiihtämistä...kaikkea mahdollista, missä syke kohoaa taivaisiin. Noin puolessa välissä tuntia pohkeet alkoi tuntumaan hyytelöltä ja pakaroita poltteli, mutta sinnikkäästi jaksoin loppuun asti.

Ja mikä fiilis tunnin jälkeen: LOISTAVAA, MAHTAVAA, UPEETA! Tuli niin itsensävoittajafiilis ja kokonaisvaltainen hyvä olo.

Entäpä tänään? AUTSAUTSAUTS!!!  ;D Mun pakarat ja pohkeet on tönkköä, minkä vuoksi jouduin muokkaamaan viikon liikuntasuunnitelmaani. Mutta huom, MUOKKAAMAAN, en LYHENTÄMÄÄN! Eli tänään salitreenin sijasta tein 30min kävelylenkin ja 60min aerobista salilla. Ja jätin jalkaprässin (ja muut kidutuslaitteet) suosiolla väliin tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...