Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Ja mitenkäs se sporttiviikko menikään...

Viime viikon maanantaina kirjoittelin suunnitelmastani täyttää tuleva viikkoni urheilulla ja positiivisella mielellä. Ja miten viikko sujui?

Ihan hyvin! Ainoana ongelmana oli flunssa, joka ikävästi palasi taas haittaamaan viikon liikuntasuunnitelmia. Mutta olen iloinen, että sain silti harrastettua liikuntaa, sillä muokkailin liikuntasuunnitelmaa oloni mukaiseksi. En siis lähtenyt kurkkukipuisena spinningiin, vaan korvasin vauhdikkaimpia tunteja hieman rauhallisemmalla menolla. En siis pystynyt noudattamaan viikon suunnitelmaa tarkalleen, vaan muokkasin sitä seuraavasti:

SUUNNITELMA:

Ma: Aamulenkki (n.30min) + Bodyattack60
Ti: Salitreeni + aerobinen 45min
Ke: Spinning30 + aerobinen 45min
To: Pilates45
Pe:Salitreeni + aerobinen 45min
La: Spinning45
Su: Lepo (sisältäen rauhallisen lenkin?)


TOTEUTUS:

Ma: Aamulenkki (n.60min) + Bodyattack60
Ti: Kävelylenkki (30min) + Aerobinen salilla (80min)
Ke: Kävelylenkki (60min)
To: Kävelyt salille ja salitreeni (85min)
Pe: Kävely (melko rauhallinen, ympäri kaupunkia) (65min)
La: Kävelylenkki (30min)
Su: Aamulenkki (50min) + Kävelyt salille ja salitreeni (125min)



Kuten voi huomata, toteutus oli huomattavasti yksipuolisempi kuin oli tarkoitus. Mutta niin se vaan menee, että on kuunneltava omaa kehoaan ja terveys menee edelle. Flunssailu vaikutti myös siihen, että tavoiteltu positiivisuus oli välillä hakusessa, koska mieli olisi kovasti tehnyt päästä kunnon hikiliikunnan pariin. Kurkku on edelleen kipeä, joten en tiedä, miten tänään polkaisisi uuden liikuntaviikon käyntiin. Ainakin jonkinlainen aamulenkki ja ehkä päivemmällä rauhallista treeniä salilla. Saa nähdä.


Maisemaa eräältä lenkiltä

Muuten tämä viikko on aika jees, pääsen viikonloppuna joulun viettoon kotipaikkakunnalle <3 Sitä odotellessa! Jokos te olette virittäytyneet joulun odotukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...