Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pieleen menneet suunnitelmat

Viime sunnuntaina vannotin itselleni, että tuleva viikko on täynnä intoa, urheilua, terveellistä ruokaa ja hyvää mieltä.

Ja mitä vielä. Heti maanantaista alkaen mulla on ollut päivittäin vähän lämpöä ja flunssainen ja heikko olo. Olo alkoi jo sunnuntaisen salitreenin aikana kun treeni ei tuntunut sujuvan ollenkaan ja crosstrainerilla_alkoi_paleltaa.

Kaikki huipentui vielä viimeöiseen HELV***LLISEEN migreenikohtaukseen. Se oli jotain ihan kamalaa. Vedin nappeja ja nenäsumutetta naamaan eikä niillä tuntunut olevan minkäänlaista vaikutusta. Pitää vissiin hakeutua lääkärin puheille että josko vaihdettaisiin TAAS mun lääkkeet. Hyi että, tuntuu kamalalta ajatellakin että joskus kokisin samanlaisen kohtauksen uudelleen. Vaikka varmasti tulenkin kokemaan.



Tänään joudun siis ottamaan rennosti ihan tuon öisen migreeninkin vuoksi ja olipa aamulla vielä sitä lämpöäkin. Kauppaan on kuitenkin jaksettava mennä ja ajattelin, että josko sitä saisi kotiin loihdittua vähän joulutunnelmaa :) Ainut jouluinen asia tähän mennessä on partsilla roikkuva punainen lyhty.

Huomenna sitten itsenäisyyspäivä. Miten te meinaatte viettää itsenäisyyspäivää? Me ei varmaan mitenkään erikoisesti. Pari tuttavaa tulee ehkä kyläilemään ja jos sitä glögiä ja pipareita vähän maistelisi. Ja perinteisiin kuuluu myös linnan juhlien katsominen ja pukutyylien ihailu/kauhistelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...