Sivut

tiistai 29. tammikuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

Sori, en ole jaksanut/ehtinyt panostaa blogiin aikoihin. Olen kyllä teidän blogejanne käynyt lukemassa, mutta omien kuulumisten kirjoittaminen on tuntunut hankalalta ja liian vaikealta.

Syynä tähän on varmasti osittain se, että uusi duuni ja samanaikaisesti aloitettu superdieetti on vienyt mut suorastaan näännyksiin. Stressi uudesta työstä ja siellä pärjäämisestä jäytää mieltä päivin öin ja huono omatunto vähäisistä liikunnasta painaa mieltä.

Josta siis päästään superdieettiasiaan. Olen noudattanut ruokavaliota melko tarkasti. Tiedän, että sitä pitäisi noudattaa grammalleen ja pilkulleen ja niin teinkin aluksi. On kuitenkin myönnettävä oma heikkoiluonteisuus ja myönnettävä, että pari lipsahdusta on tullut. Painoa on silti tippunut jonkin verran, mikä tietenkin on pääasia. Liikuntojen suhteen yritän skarpata ja jaksaa pitkien työpäivien jälkeen raahautua vielä salille. Lisäongelmana mulla on ollut jatkuva paha olo superdieetin aikana. Maha oikuttelee välillä oikein kunnolla, etenkin aamupalan jälkeen. Pitäisi varmaan hankkia jotain maitohappobakteereita tms. Ei nimittäin ole kivaa, kun aina matkalla töihin joutuu miettimään, missä on lähin huoltsikka jos olo yltyy oikein pahaksi. Ja ei, en ole raskaana, jos joku sitä miettii :D

Voi että toivon, että olisin ryhtynyt tähän diettiin ollessani vielä työttömänä. Kuinka paljon jaksoinkaan silloin käydä salilla ja kuinka paljon aikaa silloin olisi loihtia hyviä ruokia dietin mukaisesti. Nyt on paha kyllästyminen ja jaksamisen puute tän dietin suhteen, mutta aion puskea eteenpäin kuitenkin. Toivottavasti kuitenkaan menettämättä täysin hermojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...