Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Uusia ruokakokeiluja

Eilinen päivä oli kyllä mukava! Oli hyvä sää, kävin spinningissä, kaupassa kiertelemässä ja myöhemmin  myös koiran kanssa lenkkeilemässä. Oli ihanaa kun aurinko paistoi eikä ollut oikeastaan kiire minnekään.

Ja kaikista mukavinta päivässä oli, että sain pidettyä ruokailut mukavasti terveellisellä pohjalla :) Kokeilin kirjastosta lainaamastani VHH-kirjasta aikasta hyvää reseptiä: rapupihvejä ja coleslaw-salaattia, namskis! Ainut vaan, että rapupihvit eivät meinanneet oikein pysyä kasassa paistettaessa. En tiedä voiko johtua siitä, että korvasin turskan seitillä, ja seitihän on sellaista aika "lohkeilevaa" koostumukseltaan. Mutta maku oli hyvä, sehän se pääasia on.

Treenisaldo
Uusia reseptejä etsimässä



Rapupihvejä, chilikastiketta ja coleslaw

Etenkin toi coleslaw oli mun makuun, raikasta ja niin hyvää!

Iltapalaksi tein eilen The Good Morning -blogin Kaisan reseptin mukaista Benkkujenkku -jäden korviketta. Ja se oli kyllä tosi hyvää, en ikinä olis uskonut, että raejuusto sopii pohjaksi jäätelölle. En ottanut tuotoksesta kuvaa, koska ulkonäkö ei ollut sangen herkullisen näköinen. Löysin tieni Kaisan blogiin vasta pari päivää sitten, ja olen myyty! Mahtavaa, kun joku jaksaa keksiä ja kokeilla mitä ihmeellisempiä reseptejä ja jakaa nämä mahtavuudet vielä meidän lukijoidenkin kanssa. Kaisan innoittamana kokeilin myös uutta aamupalaa tänä aamuna: pannareita. Ei toki mitään perus vehnäjauhopannareita, vaan sellaisia terveellisempiä versioita. Jälleen kerran annoksen ulkonäkö ei ihan vastannut sitä, mitä piti, mutta maku oli aivan mahtava.

Pannukakut persikoilla, luonnonjugulla ja raakakaakaojauheella. Alin pannari näyttää ihan palaneelta, mutta ei todellisuudessa ollut noin palanut eikä maistunut yhtään palaneelle.





 Että kyllä näillä kelpasi aloittaa sunnuntain vietto.

Nyt kuitenkin koiran kanssa lenkille ja sitten kohti salia.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi! En oo täälläkään vähään aikaan käyny kurkkaamassa. Sähän oot vaihtanu teeman ja kaikki! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo, oli sen verran talvinen se aiempi teema et teki vähän kesäisempään mieli vaihtaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...