Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuko?

Mä oon ehkä maailman tylsin ihminen - en jaksa lähtee juhlimaan vappua ollenkaan :D Tuli juhlittua viikonloppuna jonkin verran ja nyt tuntuu, ettei vois vähempää kiinnostaa hankkia krapulaa ittelleen huomiseksi. Eikä kyllä olis rahaakaan. Joten, päivän plan koostuu lähinnä opiskelusta, salitreenistä, kahvittelusta ja saunasta. Sad but true. Noh, tuleehan noita vappuja vielä - vaikkakin kyseessä on viimeinen kunnon opiskelijavappu. Mut aina ei jaksa ei.

Oon vihdoin kotiutunut reissuiltani. Oli kivaa mut kyllä koti on aina koti. Pääsee taas tuttuihin kuvioihin ja rytmeihin. Ja vidoin kunnolla tän kuntoilun ja terveellisemmän elämän pariin!!! Tosin tää päivä ei oo mikäään loistoesimerkki terveellisestä elämästä, sillä aion juoda illalla sokerilitkua jota myös simaksi kutsutaan ja ehkä nappaan jopa yhden munkin naamariin. Yritän kyllä välttää tota munkkia :D

Pitäis vaan saada taas kunnon motivaatio päälle jotta sais itteensä vähän edustuskuntosemmaksi. Pitäis vissiin asettaa itselle kunnon tavoitteet ja motivaatiopalkintoja matkan varrelle, ehkäpä se auttais? En tiedä, pitää laittaa harkintaan.

Mutta joka tapauksessa, huikeaa vappua kaikille jotka jaksaa lähteä juhlimaankin! Ja mukavaa vappua myös meille juhlimattomille! Mitä teidän vappusuunnitelmiin kuuluu?


http://weheartit.com/entry/27565240

2 kommenttia:

  1. No ei täällä sen ihmeemmin mennyt. Kotona oltiin koko vappu. Meikeläisellä vappu kuten seuraavatkin päivät menee tenttiin lukiessa. viiminen tentti tältä keväältä nääs.

    VastaaPoista
  2. Meillä myös oli aika opiskelupainotteinen vappu mutta mitäpä siitä - ihan varmasti se vappu tulee myös ensi vuonna :D

    Tsemppiä viimeiseen tenttiin, sit saat hyvällä omallatunnolla relata vähän!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...